pohonhijau.com

Ukhuwwah Fillah, Mahabbah Lillah

Skynet..Skynet..



Baru Sabtu lepas lalu kat roundabout 5 cabang tu, tersadai satu van Skynet kat tepi jalan. Cik Amoi kata van tu pancit...oh ya ke?...Dah baiki tak dapat, last-last disadaikannya van putih tu di tepi jalan...kesian..

Rupanya aku pun menjadi mangsa penghantaran Skynet yang bermasalah...tunggu punya tunggu dari semalam tak sampai-sampai tshirtnya....Bila "follow up'' ada masalah dengan serial number..letih betul bab menunggu ni kan?...Kalau tak melibatkan orang lain tak apa, ini melibatkan orang lain Cik Nor, Us Rafi yang nakkan tshirt nak dipakai untuk sukan sekolahnya hujung minggu ni....

Kalau tak ada problem, ok je servis Skynet ni..ni bila ada problem, diuji sikit....hai, boleh tahan juga penangannya...

Dua bulan lepas juga begitu, driver Skynet called bagitau delivery lambat sikit sebab lori dia rosak kat Seksyen 15 Bandar Baru Bangi...Hampir-hampir mintak tolong hubby ambikkan barang tu sebab dekat je dengan tempat office dia kerja masa on the way balik office...Akhirnya, driver tu call balik bagitahu lori dah ok, dalam 10 minit lagi akan sampai depan pintu rumah puan....ding dong...


0 comments: